Něco

Něco

Anotace: Anotace

Oči plné slz,
srdce rozpůlené na dvě poloviny,
osud,jehož neznáš cestu,
láska jejíž neznáš konec ani začátek,
Bušení srdce,které nejde zastavit,
víra,v kterou nejde věřit,
slza,která nikdy nezteče,
hvězda,která nikdy nezhasne,
v hlavě stejný hlas,
modré nebe,
zelený les,který je plný tajemství
Autor AnGiE-AnGeL, 07.06.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí