Uvadáš

Uvadáš

Anotace: Napsaná z pocitu prázdnoty

Na konci dne
opakuješ si všechno
cos dělala, kdy a kde
a jsi odhodlaná k samotě

Čekáš jestli snad
někdo přijde
máš ukrutný hlad
co jen láska dokáže ukojit

Prosíš anděly
ať se smilují
ať dají Ti naději
...na šťastný konec...

Prosíš anděly
aby na svých křídlech
do nebe Tě odnesli

Zoufale přičicháš
ke květům růže
kdoví jestli někdo
pomoci Ti může

Marně procházíš se obilím
a marně do něj usedáš
protože nemůžeš být s NÍM

...pomalu uvadáš...
Autor mattoni.uz.neni, 07.06.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí