Když zapadá slunce

Když zapadá slunce

Anotace: to sem zase jednou seděla na rybníčku a zapadalo slunce,už je to dýl...

Zapadá slunce,
s ním i další kousek mé naděje.

I přesto to miluji.
Pozorovat,
jak pomalu,ale jistě odchází.

Rudne zář,
a já splývám s oblohou.

Když tma pohltí mé pocity,
zapálím si svíčky.
Vidím v nich sebe,
jak plápolám.

Bez naděje,
ale stále s vírou.
Že bude líp....

Pak už se jen modlím,
doufám a
sním...
O životě.
O tobě.
Autor airelle, 07.06.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí