Proklínám

Proklínám

Anotace: je to o holce co se nemůže vyrovnat s tím, že se na ní její kluk vykašlal.......sem vymyslela o hodině příroďáku tak to není dokonalý ale co?........Je to taková hořkosladká básnička a ňák mi to psalo samo....... :o))))))))))

Slza spadla na polštář
a další za ní pospíchá,
pálí v očích ten můj pláč
a mé srdce proklíná........

Proklíná tvou jiskru v oku,
vidím jí při každém kroku......
Proklínám tvé bíle zuby,
padly za ně pasty tuby.
Proklínám tvé statné tělo,
co mě pořád svádět chtělo.....
Proklínám tvé černé vlasy,
jimiž chytil jsi mě jako lasy.
Proklínám tvé silné ruce,
jež znají slovo masturbace.

Mokří mi ty slzy slané
místo,kde jsi lehával.....
Tomu místu svým pachem nohou
vůni domova jsi dodával......

Nenávidím ty tvý rty,
ledové jsou jako kry.
Nenávidím tvou tmavou kůži,
jež závidí ti mnozí muži.
Nenávidím tvou soběstačnost,
což na tobě je krásná vlastnost.
Nenávidím tvojí něžnost,
mohla bych jí snášet věčnost.
Nenávidím ten tvůj úsměv.......

Nenávidím,že zabít tě nemohu.
Nenávidím........že tě stále miluju...
Autor celeste, 07.06.2007
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nečetlas náhodou moje "Proklínám"? V něčem dost podobný...

07.06.2007 20:59:00 | Ágnes

Je dobrá. Velmi se v tom vidím! :-)

07.06.2007 20:52:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí