Ze srdíčka

Ze srdíčka

Anotace: jen tak....

Ať zavřu oči nebo na nebe se dívám,
vždy Tě přes sebou vidívám.
zdá se mi o Tobě, myslím jen na Tebe,
jsem jako na trní, když nejsi vedle mě.

Jsem rád, že jsi tu,
vždyť vlastně mám jenom tebe.
Jsi můj anděl,
co dobře mě hlídá,
co v noci křídly mě přikrívá.

Bojím se te chvile, kdy už tu neudeš,
kdy do nebe mi odejdeš.
Já nevím, co bez Tebe budu dělat,
v prázdné posteli sám usínat.

Když mužu Tě obejmout,
vedle Tebe si lehnout....
Tak konečně jsem šťastný
Autor Beer, 07.06.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí