Tenkrát

Tenkrát

Anotace: časy se dovedou hrozně rychle změnit...

Tenkrát…
Tenkrát v nás plála vášeň
a nikdy by mě nenapadlo,
jak se to časem změní.
Že smích přejde v ironické hartusení
a dny, kdy jsem bez tebe,
se změní v očistnou svobodu.
Představa, že se nikdy nerozejdeme
se upevnila v přesvědčení,
že s tebou celý život nebudu.
Větévky naší lásky oschly
jako vrba která už nesmáčí své vlasy u potoka.
Dřív jsem láskou k tobě dmula,
dnes už srdce nezaťuká.
Tenkrát jsme se milovali
a chtěli jsme mnohem více.
V milostném rozpoložení
nám nevadilo ani prostředí nemocnice.
Vždyť jsme tak strašně moc patřili k sobě!
Škoda.
Škoda, že slovo TENKRÁT patří k té době.
Autor melebele, 08.06.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi dobrá, dobrá, dobrá !

15.06.2007 07:57:00 | Hesiona-Essylt

Ta se povedla .. :) jenom ti to občas trochu uteklo ..

09.06.2007 19:35:00 | Zuz.

sakra,jak se to stane?

08.06.2007 07:49:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí