Kočička??!!!

Kočička??!!!

Anotace: Jo, ty vztahy a lásky...

Těším se na tě, víš to? Víš?
Život mi krásně prosvětlíš,
v tvé náruči najdu úkryt,
nenechám se nikým chytit.

Tvoje dlaně přilnou jemně,
zrychlený dech ovane mne,
polibky mi zkropí tváře,
požár vzniká rukou žháře.

Déšť polibků stále trvá,
co na tom že nejsem prvá,
dotýkáš se vlasů ,víček,
našels ke mně správný klíček.

Odemkl jsi tajnou skrýš,
nelekni se , co spatříš.
Až zvířecí je láska dravá,
kterou já ti tímto dávám...

I když jsi neměl tenhle cíl,
šelmu jsi ve mně probudil.
Teď se starej, ať jemně přede,
ať ti něco neprovede.

Ač připadá ti něžná, hravá,
v ohrožení rány dává,
měl bys ji začít vážně brát,
ať nemusíš litovat...

Jen před tebou se otvírá můj květ,
ostatní jsou zbyteční,
mohou jen tiše závidět...
Autor Krtica, 22.04.2005
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí