Malý střípek štěstí

Malý střípek štěstí

Anotace: Marískovi...

malý střípek štěstí
nic víc
jen chvilka radosti
z toho, že máš mě rád
dřív, než zvítězil chlad
malý střípek štěstí
pulzující láskou
jen na chvilku
cítili jsme souznění duší
srdce se spojila a měla křídla
než jim je skutečnost spálila
a já pořád čekám
na střípek štěstí
co ožije a bude zářit
vzájemným citem, tím, že máš mě rád…
Autor Temeraire, 08.06.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všude lze nálézt alespoň malý kousek naděje, jenom to čekání by nemělo být příliš dlouhé

12.07.2007 11:57:00 | Nekonečnost

Hezká básnička.Naději je třeba mít.

08.06.2007 15:26:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí