Tobě, zamilovaný Margotko...

Tobě, zamilovaný Margotko...

Anotace: Marískovi... zachránil, zabil...

brněnská mlha
ty, tiše spící
v náručí své královny holí…
ty, umělče
poeto
básníku
rytíři ztracené doby
ty, viselče v okovech
blázen ti spílá…
ty, minstrele jednadvacátého století
bláznivý bojovníku Gondoru
opilý třicítkáři…
proč?
jediné slovo, na které chci odpověď…
proč?
okouzlení
snad láska
zrada
ne však nenávist
proč…
v rukou svíráš tři pentakly
maluješ na dveře dnešní doby
sladkohořké verše
o lásce
bolesti
smrti…
ty, račí blíženče obdivující poštolky
měl jsi mě nechat odlétnout…
nenechat pochopit
procitnout
padla Smrt a Kolo…
tobě, básníku
tobě, šermíři
tobě, kocoure s vlčím čumákem
tobě… kouzelný princi s pohádky
nenávidím tě…
miluji tě…
vždyť víš…
promiň mi
Autor Temeraire, 08.06.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí