Milenka noci minulých snů

Milenka noci minulých snů

V populární fantazii
tolik bloudí když prohrává..

Milenka noci minulých snů

Jak chlad
se mísil s vřelým teplem
a horkou náručí
která tělu lehko poručí
složit zbraně..
a v noci naučí
zapomenout na ně

TA prudce potlačí
vlohy pro morálku
které nestačí

Bříška prstů hladí
jemnou kůži
Tenké vrásky kolem očí
vzrušením se úží..

když palce míří nad obočí
a něžně sevře spánky do dlaní…

Její rty vlhnou v políbení
a jihnou časem co již není

Dál.. nepokrytě mění
cudnou tvář

A bradavky, jejich hroty
ostře pozvedají hladkou látku
v níž o svém pátku
halí ňadra

Milenka noci minulých snů,
milenka v konci těch prosněných dnů..

O cizí pelest zlehka opřená
po hříšném aktu zcela znavená
tiskne čelo k jeho paži
by odehnala znovu chlad.
Autor šedá bílá myška, 08.06.2007
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ta se mi moc líbí...:)

23.06.2008 14:04:00 | Ewineccka

Ach...

29.12.2007 17:20:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Ano,zdá se mi,že tomu rozumím.

17.07.2007 00:01:00 | seaside

díky ;)

08.06.2007 21:36:00 | šedá bílá myška

hmmm.... velmi smyslná báseň, doslova milenkovsky

08.06.2007 21:24:00 | Taog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí