Tvoje vina

Tvoje vina

Anotace: smutná básnička.....i tak to někdy dopadá

Jen tohle Ti ťeď píše,
snad nebude to klišé,
že nadevše rád Tě měl,
za Tvuj pohled by i zabíjel.

To se někdy stává,
že láska je jak růže planá,
že jen chtít někdy nestačí,
pak zbydou jen oči plačící.

Měl Tě rád opravdu moc,
myslel na Tebe prý každou noc,
na Tvůj pohled, na Tvé "Ahoj."

Proč tak moc si ho trápila?
Proč jemu, žívnivému vody nedala?
Proč dávala´s mu naději, když nechtěla´s ho viděti?
Tápal jako slepý,
nenalézal odpověď.
Slzy tu jsou zbytečné, na slzy je pozdě.
Už mu nikdo nepomuže, už je všemu konec.
Autor Beer, 09.06.2007
Přečteno 629x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to špatné

29.05.2009 17:27:00 | Radek.oslov.Šafárik

:)))

09.06.2007 12:34:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí