JED

JED

Anotace: stesky

nevěřím!!!
zdráhám se otevřít oči...
nevěřím!!!
zdráhám se skočit...

mám oči zavřené
mysl plnou vzpomínek
a srdce zlomené...
už zase!!!!
zase nevěřím!!!

po tváři mě hladí slova hadí...
líbají mě jedovatě
lživě syší slova lásky...
a já naslouchám tvému volnání

zvláštní iluze tahle láska...
cokoli jsem dělala...
i padá padá k zemi maska...
jed rozlévá se do mých žil...
kdož jsi, žes cit můj usmrtil??
Autor Gwladus, 09.06.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to bude asi nějaký lump ...

09.06.2007 15:58:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí