Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ......

Stalo se to nedávno,
má láska odešla na břeh světa onoho.
Teď jsem na louce ležela,
tiše láskyplně plakala.
Slunce mi svítí do oblyčeje,
ja kašlu na obyčeje.
Nemám důvod slavit svátky,
pod mým smutkem vadnou kytky.
Stále pláči,
mé oči se smáčí.
Když najednou zaslechnu:
"Kristý,moje lásko,
ty věčná krásko!"
Já se v tu ránu zvedám,
a tebe lásko hledám!
Jsi na konci té louky,
mě dělí nekonečné kroky.
Rozběhnu se ti naproti,
a ty běžíš mi vstčíc.
Polibek dám ti,
a na památku do ruky vložím ti střevíc.
Ještě jedno políbení,
je to naše rozloučení.
Oči pak otvírám,
a teď tě hledám.
Přede mnou zarostlá louka,
a já ta hloupá holka,
stojím tu na konci
ruku nataženou se střevíci.
Byl to jen sen,
ale jak skutečný?
Je bílí den,
a ty jsi ten dotyčný!
Co mě tu zanechal,
do blázince hnal.
Aspoň to rozloučení,
kdyby mělo pokračování!
Takhle to musím zvladnout sama,
bez Tebe lásko na vždy opuštěna.
Autor Kirsten, 09.06.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem šťastná když vím že to co píšu někdo pochopí a jsem ještě šťastnější když se to i líbí to já děkuji:)

14.06.2007 11:35:00 | Kirsten

Kdyz neco konci, je to proto aby neco dalsiho a krasnejsiho mohlao vzniknout. Moc krasne jsi to napsala, dekuji.

14.06.2007 11:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí