Slavičí vyznání

Slavičí vyznání

Anotace: ***

Lípy voní podvečerem,
k tomu zpívá slavík šerem.

Trylkuje tak líbezně,
až se ve mně dere vzdech.

Komu lásku slibuje?

Celou noc touží
aby se ráno ukryl v houští.

Maličký a vyhublý lásku slibuje,
mé srdce hladové stále miluje.

Jak se dostat pod krunýř,
pod ledovou kůrku,
jak dozpívat svou píseň ,
prožít svou chvilku?

Tak málo potřebuji, jen něhu a cit,
tak hodně tě miluji a nechávám Tě jít.
Autor devcatko z jetele, 10.06.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nice - pěkné

13.06.2007 23:34:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí