Lenka

Lenka

Anotace: Věnováno ukume

Jsi nadějí v zoufalém mém žití,
které nemělo až do teď směru.
Jsi trofejí rybáře, jenž chytí
tě do sítě a dá do džberu.
Ta síť je šitá z lichotek a darů
Ten džber je žití v zlaté kleci
Pravidelné propadávám zmaru
Nemám Zkrátka tyhle věci.
mám jen naději v zoufalém mém žití
která se stala synonymem směru.
Autor Krikloun, 10.06.2007
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, hitaschi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí