Ty, já a noc

Ty, já a noc

Anotace: Věnovaná jedné temné noci plné touhy

Tvé oči se na mě dívaly
tak..
Tvé oči se do mě dívaly
tak..
Tvé oči mě hledly
tak..
Tvé oči šeptaly
tak..
Tvé oči mě hladily
celou
Tvé rty mě líbaly
tak..
Tvé ruce mě hladily
celou
Tvé ruce mě držely
pevně
Tvé dlaně mě hýčkaly
něžně

Celá noc byla plná doteků
Celá noc se chvěla vášní
Celá noc čekala na hřích
a tys padal a já tě chytala na lžích

Ta noc nebyla jen o nás
ta noc byla temná a čistá

Ta noc nehledala útěchu v nás
to my hledali úkryt v té tmě

Ty křehké doteky tvých dlaní na mých tvářích
jak něžné doteky kopretin
tvé rty co šeptaly chci tě
jak silný vůně šeříku

To ráno bylo zdlouhavé

ale vyřešené ve chvilince

poslední dotek
poslední políbení na čelo
poslední úsměv
a pak jen pohled
sbohem můj...
Autor Marinne, 10.06.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna moje báseň má takřka stejný název ;) A v téhle formě to už vypadá o moc líp ... :))

15.07.2007 09:27:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí