Vyber si

Vyber si

Anotace: ..každý má na výběr..

Divná představa, když ticho kolem praská.
Tmavomodré odstíny dávají tušit
něčemu nebývalému.

Prázdnota se snaží odhalit
temnou stránku svojí duše
a Ty jsi momentálně jediný,
kdo má tu čest tento akt pozorovat.

Je to černá milenka Tvých nejtemnějších pocitů,
která Ti zalezla pod peřinu
a nechává si za to těžce platit.

Je tak perfektní a dokonalá,
že si ani nevšimneš
jak Ti bere Tvůj život přímo před očima.

Její neodolatelná vášeň Tě postaví mimo čas a prostor
a Ty se plně oddáš bezstarostné slasti a zapomeneš.

Ten zaslepený pocit Ti nedovolí vyhnat ji ze svého srdce
a tak se rozpíná a zabírá místo,
které patřilo jiné.

Vybral sis.

Byl jsi pro ní celý svět, ale bylo Ti to málo.
Probudila Tě nemilosrdná realita.
Bohužel příliš pozdě.

Našla si milence.
S kosou v ruce,
zahalen do dlouhé kápě,
si ji odvedl do harému,
z kterého už není cesty zpět.

Vybrala si.
Autor vjeraa, 10.06.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí