KDE MĚ ADOPTUJOU?

KDE MĚ ADOPTUJOU?

Anotace: jedna z mých nočních můr, nebojte, cyklus z toho dělat nebudu. pro čtenáře: můj styl je prý můj styl, s tím nic nenaděláte...

Jedenáct piv
tři lahve vína
a pak se mi zdál sen
/noční můra/

Usínal jsem ve tvém objetí
Tys´ jen čekala na vhodnou chvíli
jako kukačka
a já čerstvě vyklubaný

Já to tušil už dávno dávno
a tak jsem předstíral dřímotu

S prvním náznakem
hereckého chrápání
jsi mě opustila

za mými zády
s dobrým kamarádem
s bývalým kamarádem

Falešně chrápu
polykám slzy
a přemítám si
jak bylo
co bude

nevěřím přítomnosti

Jsme tři v manželské posteli
vy dva
.........já sám

Jedenáct piv
a tři lahve vína
co stejně nevykupujou
Autor journeyman, 10.06.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není "obětí", ale "objetí".
Jo, dobrá to tedy je (pokud by nepramenila ze skutečnosti).
Oni tě neadoptujou, ale já můžu, chceš? stejně mám v plánu adoptovat černouška... :)

11.06.2007 18:10:00 | Paralelní možnosti

jo, tvůj styl je prostě tvůj styl. Neštvi mě, chlape! :-)

Je skvělá.

10.06.2007 21:03:00 | lidus

noční můry zblednou°;) mě se to líbí.

10.06.2007 17:42:00 | Myrkur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí