Psát slova pro tebe

Psát slova pro tebe

Anotace: bez komentáře...

Chtěl jsem psát slova pro tebe
avšak nevím kdo jsi byla.
Tehdy v syrovém městě
zavřených chrámů bez motliteb

Za rdousivých večerů
co nedovolí ustrnout a stát
kdy osud črtá ledabyle
tahy přes obrazy mých snů...
Nevím kdo jsi byla

A není dost povzdechů nad
čirou hladinou přílivu
jímž jsi mě zaplavila
A já... tonul radostně a ochotně
ač nevěděl jsem čím.

Tanečním krokem - zpitým a nejistým
na tebe pomýšlím... tiše a pokorně
Má připomínko života - trpkosti osudu.
Zatím znám jediné:
Zpoznat tě nemohu
Autor GM, 10.06.2007
Přečteno 510x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chlape, koupil sis mě

10.03.2008 23:34:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Iracionálně, pěkně přirozeně na mě zapůsobila. Dostala se pod kůži, takže dobrá práce!

11.06.2007 20:49:00 | Lukk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí