Šílenství

Šílenství

Anotace: Měsíčku,ať žádná už noc není bez tebe prosíííííím

Šílím nemůžu bez tebe žít,minuty a sekundy vnímám jako bič jenž mne mlátí přez záda. Zarývá se do mých ran.
Já nemohu dočkat rána,chvíle,kdy tě znova zpatřím,krvácí mi srdce když tě tady nemám.
Pomalu cítím,jak slábnu,když nemám tě vedle sebe - umírám!
Sním o těch chvílích,kdy mě budeš hladit jako vánek,kdy já si až tě obejmu,budu chtít tuhle chvíli navždy,každá moje slza se rozplyne,když jsem u tebe.

Ale teď je noc,a já musím přežít do rána,je to delší,než několik let,je to věčnost...bez tebe.
Budu rád hledat v poušti nejtmavší zrnko písku,když budu vědět,že se pak z tohohle hrozné snu-prý reality probudím.
Už žádná noc bez tebe!!!

Jen s tebou,šílím právě bez tebe.
Autor Goethe.one, 10.06.2007
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Black*Death
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí