Cesta

Cesta

Anotace: už je to tu zase...:(

CESTA

Slunce už zapadlo.
Už nesvítí.
Je tma.
Čekám zda uvidím nějakou hvězdu.
Na nebe koukám.
Je to jeden velký mrak.
Kdo ukáže nám cestu?

Teď protrhává se kousek světla.
Vyjde měsíc?
Nebo pohltí jej mraky?
Jak jít dál?
A co dělat?
Ty hledáš cestu…a já?
Vždyť já vlastně taky.

Cestu tady kolem osvětlují pouliční lampy.
Ví kam se ubírat.
Svítí jim světlo.
Tak řekni.
Kam se ubírají naše cesty?
Naše cesta?
My?
Vždyť tobě je to všechno jedno.

Už zatáhlo se úplně.
Tak řekni jak to všechno bude dál.
Sem tam vykoukne nějaká hvězda.
Ukáže se.
Však po chvíli zaniká.

Asi nemá dále doufat,že mraky se protrhnou
a vykoukne hvězda,měsíc pronikne.
Já už dala vše.
Sama to nezvládnu.
Teď je řada na tobě.
Jestli půjdeme dál,
nebo jestli naše láska jak měsíc nad ránem zanikne.
Autor Ms.Lonely, 10.06.2007
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, Jahodová kopretina, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji aby se mraky protrhaly...

28.01.2008 19:58:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí