Vánek

Vánek

Anotace: ???

Pronikla jí do duše, ostrá vůně moruše
tělo jako bez duše, duše jako bez těla
vnikl do ní lásky cit, proud jenž nelze zastavit
cesta beze cesty zpět
Láska, která plodí svět, proud jenž nelze zastavit

Cítím její prudký žár
Cítím její hebkou dlaň
Cítím se jak bez duše

Silný závan vzbudil cit
přestávám být člověkem, začínám být otrokem
proud jež nelze zastavit

Patří ti už moje duše
chce ti patřit i mé tělo
vrať mi lásku Venuše
vrať mi lásku svojí něhou
Autor fisico, 23.04.2005
Přečteno 914x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí