Sen nás dvou

Sen nás dvou

Anotace: Kam vede neopětovaná láska ???

obloha potemněla,
já zesmutněla,
nastává noc tajemná,
do tebe jsem zblázněná!

ty od sebe mne odháníš,
nevadí ti,
že tím mne raníš,
hlavně, že tvé oči svítí!

ublížils mi strašně moc,
pekelné síly prosím o pomoc,
snad ony mi tě vrátí,
neb můj život zkrátí!

chci zpět tě mít,
o nás dvou nadále snít,
tak proč mne nemáš rád,
já jsem ti věrná, snad…
Autor PrincessTerinka, 11.06.2007
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí