Hasnoucí naděje

Hasnoucí naděje

Anotace: Stálé doufání, že to, co je, je klam. Chcete vrátit čas a slepit střípky duší. Stále jste spolu, ale jaksi každý sám.. Být spolu je únavné, být zvlášť trýznivé. Jak si vybrat?

Já občas mívám touhu věřit na zázraky,
a proto doufám, že my dva to ustojíme.
Vidím na modré obloze létat ptáky,
avšak v našich srdcích sami jen tiše spíme.

Oba opuštěni, sobě tak vzdáleni,
spojenijen tenkou nití vzpomínek a chtíče.
Marná snaha, budoucnost nebude, není.
Spolu nic, ach, mohu to říct? Snad... Bude to v píče.

Milujem se - svými těly, líbí se nám spolu spát,
ale čím to - každý večer slzy na polštáři - a z polštáře chlad?
A ve dne též trpký cit po těle se mi rozlévá.
Je to láska? Nemůže být, a když, tak již zemdlévá.

Těžké říct sbohem nadějím a představám,
nenechat se lapit v síti iluzí.
Nevím, zda-li své hořkosti či štěstí zamávám,
ale bol zcela nikdy ze mne nezmizí.
Autor Kozojed, 11.06.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí