Samota

Samota

Anotace: Ticho, chlad, tma a bolavé srdce....

Tma kolem jak futrál smrti,
můj stesk nesou dva kulhající chrti,
mé oko rosí se krví samoty,
nořím se do noci nahoty.
V níž však nemohu spát,
sám začínám se bát…
Bát že v té samotě zbudu já jen,
nikdy více s Tebou neprožiji den…
Bojím se a myslím na krásy Tvého těla,
Má krásná vílko noční-bdělá.
Tvé rty horké, oči nebes žhnoucí,
samota je peklo vroucí!
Vrať se zpět, to Tebe k smrti miluji
a bez Tebe umírám…
Autor Bojador, 11.06.2007
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí