Smutek a Láska

Smutek a Láska

Anotace: Rozhovor, při kterém pomalu chápeš že se ti všechno co pro tebe bylo důležité, tedy láska, rozpadá na milion kousků...

Miluji te…ty to víš, můj osud je mi na obtíž,

proč se to stalo??

Nevím, vážně,..

Kam si zmizel, konec, bázně…

Chce to jenom trochu kázně,..

Zadrž, mlč!! Dost…

Ne, však víš v čem je kříž.

Netrap me, spíš…

Život je krásný…

Nemyslím si!

Nebuď smutná, odpočiň si…

Podívej, hvězda, padá dolů!!

Přej si do nebe sto schodů…

Tam je ráj?? Tam rádi mě maj??

No..nejspíš ano, tam se budeš mít..

Vyháníš mě? Měla bych jinde žít?

Ne…jen jak budeš chtít…

Chci být s tebou..

Nemožné,..

Vždyt to říkáš pokaždé!!

Měj se krásně, už jdi pryč, krvácí mi srdce,…

…ano lehce..

musí to tak být…

….není mi přáno dál s láskou jít…
Autor Laivindil, 12.06.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižné,smutné ale pravdivé hezké.

13.09.2007 22:10:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí