Hříšná touha

Hříšná touha

Anotace: Vypsala jsem se ze svých pocitů a vznikla z toho básnička.

Pryč je čas, kdy naše srdce pro druhého hřála.
Pryč je čas, kdy jsem se tak bezstarostně smála.
Přesto pro mě dál svítí hvězda jasná –
hvězda ve tvých očích, která je pořád tak krásná…

Snad je to ona, která mě k tobě tak svádí
a vede tvoje ruce, kterými mě po zádech hladíš.
Snad je to touha, bez které nemůžu v noci snít.
Snad jsi to ty, bez kterého už nemůžu být.

Pryč je čas, kdy nebyla jsem svá…
A proto doufám, že snad jednou budeš ty můj a já zase tvá.
Autor Smajlinka, 12.06.2007
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík moc!!

19.06.2007 16:41:00 | Smajlinka

Hmm.... krásné a procítěné. Nejpěknější, co jsem za dnešek četla :)

18.06.2007 17:46:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí