Pro NĚJ :(

Pro NĚJ :(

Anotace: Je to básnička, kterou sem psala večer když sem zase brečela... :)

Už je to tak dávno,
ten čas ale letí,
v duši mám teď prázdno
pomohlo by objetí...

Už je to vážně dlouhá doba,
co to bylo jiný.
Chtěla bych to zažít znova,
všechno to nádherný a nevinný...

Ale teď už je příliš pozdě,
nevím co na to říct bych měla!
Snad - tolik mi to chybí prostě!
Tolik bych tě chtěla...

Ale já už tě ztratila
už se mi nevrátíš.
Šanci sem prošvihla,
snad mi to jednou odpustíš...

Teď máš svou slečnu,
kterou máš rád.
Co já si jen počnu?
Seš pouhej kamarád!?!

Je to jako snění,
teď ležím ve svý posteli
a noc se v ráno mění,
dala bych za tenhle sen cokoli...
Autor angel.of.darkness, 12.06.2007
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí