Kapička

Kapička

Anotace: ... odpusť ...

Rozumím pouze malé kapičce,
co roztříštila se o Tvé tělo,
padala z výšky nesmírné,
byla to láska ... ?

Kapička tak málá,
že nikdo ji neviděl,
nikdo ji necítil,
nikdo o ní nevěděl.

Jen my dva
si na ni mohli sáhnout.
Doteky musí být tak jemné,
kapička křehká je.

Před námi se hory uklánějí,
proudy řek mění svůj tok,
nebe je pod hlavou,
a slunce dělá tmu.

Co se to děje?
Vše je na rub obrácené,
myšlenky plynou po zahradě
a kosí trávu přerostlou.

Kapička, ...
Autor vapiti, 13.06.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Jen mi dva" hrubka :-(
Báseň velmi dobrá svým obsahem ;-))

29.07.2007 15:52:00 | Levandule

Zasej myslenky, at povyrostou at ztotozni se s pravdou prostou. Moc hezky jsi vyjadril svoji myslenku.

13.06.2007 11:54:00 | carodejka

Dobré!

13.06.2007 09:20:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí