Železná vrata......

Železná vrata......

Anotace: Původně měla být depresivní... teď je možná jenom napůl.... ;)

Řinčení kovových vrat
mi připomíná
cestu do pekla.

Má trpělivost dávat i brát
už dávno
poslední kapkou přetekla.

Jen ruletu smrti musíme teď hrát,
nábojník je plný
a cesta daleká.

Jen jednou mohla jsem tě milovat,
víc šancí nebylo...
Snad jsem se nespletla

když chtěla jsem ti všechno dát
srdce a hlavu jsem ti
bez námahy popletla.

A vrata kovaná se otevřou...
Co za nimi je??
To bych vám nikdy neřekla...
Autor prostějanek, 13.06.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a napoveda nebude...ps:nesnasim nemeckou klavesnici

20.06.2007 19:36:00 | Severka

Ne? :-)

13.06.2007 21:19:00 | lidus

Nikdo neví, co za nimi je, možná nic a něco víc...

13.06.2007 21:16:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí