Cestování

Cestování

Anotace: Inu posuďte...

Každý člověk je městem sám o sobě
a všichni táhneme prsty po mapách
lidských srdcí rozesetých v krajině
...
A z okraje touhou se zakusujeme v
spletitou síť ulic - dlážděných Fatimnou rukou
směrem ke středu druhého
...
Jsme turisty duše s plnou polní
na trase srdce-srdce
nemáme stání v dotýkání
Autor GM, 13.06.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cestování, života poznávání...

14.06.2007 11:34:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí