ČAS

ČAS

Anotace: začátky jsou vždycky nejkrásnější-ale co když se už v tom začátku něco pokazí...co pak?

vzpomínám ve stínu louče
na začátky...
a v té pochodni zapadajícího slunce
pozoruji-jak mi hoří vlasy....
nechávám měsíční zář at mi hýčká tělo a hladí tvář...
vzpomínám...
kde je a kam se ztratil...tvůj čas

srdce bloumá po klávesách piána...
kam jsi šel, kam jdeš...
tiché tklivé melodie
pochodeň zhasíná...
kam odcházíš...
slunce umírá!

sedím ve stínu pochodně...
její měkkost dává lesku perlám
a měsíc propůjčil očím ohýnky...
srdce smyčcem kouzlí lásku...
kam jsi šel, kam odcházíš...
čekám!
Autor Gwladus, 13.06.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí