Prvomájová

Prvomájová

Anotace: Co mě napadla 1. máje pro jednu slečnu. Není to nic moc, jako ostatně žádná moje rýmovačka tak prosím o shovívavost...

Nechť prvomájová pusa tě v srdci hřeje,
ke šťastné lásce tvůj život spěje.
Hodného kluka, nebo holku snad?
Chtěl bych ti ze srdce přát.

První máj, máj lásky čas,
nechť láska přebývá v nás.
Jak podivný je to cit,
bez něhož nejde na světě žít.

Co jsem to já vlastně za případ,
takhle zvečera ti verše psát.
Kd\ž nikdo, aspoň můza mi pusu dala,
snad abych ti verše psal, si přála.
Autor Uriziler, 13.06.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasim s prostějankem... :)

04.12.2007 11:36:00 | Kláárchen...

Já říkala, že je to nakažlivý ;)... ta poslední sloka je úplně nej ;)

14.06.2007 06:00:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí