To je Láska

To je Láska

Anotace: ...pro tu jedinou

tvé hnědé hluboké oči
a vlasy dlouhé jako noc bez tebe
předčí všechny světa krásy
předčí jasné noční nebe

tvá sladká ústa
která líbám tak rád
ty nežný slůvka
co ti při tom šeptám

ten strach když jsi daleko
to štěstí že tě mám
to zlobení jen na oko
to je láska , to já znám
Autor Peavey, 14.06.2007
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásné vyznání...

14.06.2007 11:09:00 | Hops

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí