potřebuji

potřebuji

Anotace: to je tak když musíte mít určitého čloka pořád u sebe....

Potřebuji tvoji přítomnost cítit,
potřebuji vedle tebe býti.
Potřebuji slyšet tvůj hlas,
život mi jde snáz, když je tomu tak.
Už nemůžu bejt bez tebe
ty jsi pro mě to modré z nebes.
Z celého srdce tě miluju
a v tvém štěstí si libuju.
Potřebuji vědět že jsi šťastná,
že tvá víra nevyhasla.
Potřebuji tě jako sůl
prosím miluj mě a vždy při mně stůj.
Autor k2pm, 14.06.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí