Klíč

Klíč

Anotace: Zakmni.. odemnki.. nebo si ho klidně pověs na stěnu. Ale hlavně.. Hlavně ho nezlom !!

Možná jsem byla blbá, ale já tehdy nechtěla víc
Už tehdy to bylo divný, jak do ruky jsi mi vrazil svůj klíč
Klíč od srdce a od všech citů co snad můžeš mít
Řekl jsi : BER.
A tehdy ..
Tehdy já začala snít.

Proklínám ten den, a možná i rok a i tu minutu
Slíbil jsi mi, že po tvém boku časem jen rozkvetu
Možná jsem měla málo živin, nebo jsi mě málo zalíval
Ale já uvadla.. Tys´ zájem jen předstíral.

Možná jsem tehdy vážně byla blbá, ale já fakt nechtěla víc
Já se ti ze začátku snažila ve všem jít vstříc
Té tvé větě " Miluji tě " jsem vážně věřila..
Škoda že pak přišla pravda.. a všechno rozbila.

Pravda moje, tvoje to byla zase lež.
A možná že ne první, ono jich bylo asi víc.
Říkám si no comment, radši už běž.
Ale všechno má svůj rub i líc.

Tady nerozdělíš nic na pravdu a lež
Na tmu a světlo
Na černou a bílou
Tady všechno je propojené s vším
Nemůžeš věřit pravdě, ale ani lžím

Tohle je bojiště lásky
Gembleři zas uzavírají sázky
Však není to jednoduché
Tady vše mění se mávnutím proutku
A ty.. uchopil sis mě do rukou jako svou loutku.

Jednou přijde doba, kdy toho všeho budu mít dost
A možná že přijde i chvíle, kdy dám najevo svou zlost
Možná, že to všechno bude mít hodně špatnou dohru
Jenže ty hraješ na svou výhru a já na tvou prohru

Já jsem už prohrála
Svůj klíč jsem ti dala

Řekla jsem : Ber, dokud dávám. Pak taky nemusíš mít nic.

A v tom byla chyba.
Já tehdy nevěděla, že všechno má svůj rub.
A i líc.
Autor katttka.k, 14.06.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí