Všechny moje miláčky pozdravuju

Všechny moje miláčky pozdravuju

Anotace: Děkovačka za vše, co jsem díky Vám napsala

Všechny své miláčky podravuju
a za komentáře ze srdce děkuju.

Dj Zero, nechoď dnes na jezero.

Chonglee a Judita krásná to komunita,
Agnes a Chancer jsou učitelé tance,
Luciana a Gregy omývají daleké břehy.

Tak jste mne na srdci potěšili, až v duši mé
příběhy o vás naskočily.

Budu se na vás těšit lidičky
a na světě se budou vyprávět básníčky.

Zdar a nazdraví ať naše básníčky nás pobaví.
Autor devcatko z jetele, 14.06.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co jerabina??:-) :-)

15.06.2007 13:20:00 | jerabina

:)

14.06.2007 20:43:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí