Chceš mě?

Chceš mě?

Anotace: Svatba jako důkaz?

Má milá Zdeničko je ráno a svítí sluníčko,
svítí do mých oken, po stěnách maluje maličko.
Chtěl bych ti říci jak rád tě mám,
vzít si tě za ženu,políbit líci a nezůstat sám.

Mé srdce ti dávám v šanc,nejsem hezký a nemám glanc,
láska k tobě nezná hranic,bez tebe je život nanic.
O tvou ruku žádám dnes,ať nám požehná třebas kněz.
O svatební noci zdál se mi sen,přelud,nebo touha jen.

Láska tvá opětována jest,čeká nás jedna z dalších cest,
cesta ze které návratu není,jen smrt vše mění.
Na prst ti zlatý kroužek dám,a ještě jednou se ptám.
Chcešli býti moje paní?Jenom pravdu žádné lhaní.
Na tvé slovo medvídek si počká,
určitě vím že se dočká,né hned a né v tuto chvíli,
má láska k tobě sílí.Jaký důkaz ještě mám ti dát?
Miluji tě a mám tě rád
Autor Medvídek@.., 15.06.2007
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí