Tak asi končíme...

Tak asi končíme...

Anotace: jak pozdě člověk přichází na to, že volba partnera nebyla tou pravou pro život...

Chodím po paměti vyšlapanou cestou
a nic mě nepřekvapí.
Nad námi, lásko, už smrtka kývla
svou černou kápí.
Zadumaně chodím
a přemýšlím,
zda všechno hodit do té černé díry,
která na mě v budoucnosti oči valí.
Ještě pořád tam zbývá kousek z toho,
proč jsme se milovali.

Jenže má zloba je silnější než to pouto,
co dva zamilované lidi spojuje.
Moje hrdost se srdcem bojuje
a já koukám jak láska v oslabení prohrává.
Nutí mé oči plakat
a hrdost mě fackuje ze všech stran.
Nedovedu odpustit
a volím
-
Každý musí zůstat sám.
Autor melebele, 15.06.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..čas zhojí..
..můžeš dělat,být a mít všechno,co si dokážeš představit..
..nesmutni,bude líp:o)

15.06.2007 07:56:00 | STIMPRE

Je skvělá... ale už mě z ní zase hryže svědomí... :o/

15.06.2007 07:55:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí