Smutná realita

Smutná realita

Anotace: ...taková blbost, ale většinou to takhle bývá

S tvojí pomocí pohnu nebeskou klenbou tak,
abychom se mohli milovat
pouze za zraků měsíce
a jeho věčných milenek - hvězd.

Jen s Tebou se ocitám v řece vášně,
unášena a strhávána proudem lásky.
Držíš mě za ruku a táhneš mě
do náruče věčné slasti.

Ta nás vynese mezi hvězdy...
A budeme spolu sami, jen ty a já
a budeme se spolu milovat do té doby
než přijde realita a my spadneme.

Jeden z nás se znovu vznese ke hvězdám,
druhý se utopí v řece vlastního trápení.
Tak už to na světě chodí,
štěstí, neštěstí, láska, nevěra...
Autor jaňa, 15.06.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s DIDADOU , je to trochu ohrané ale přesto se mi to docela líbí

14.07.2007 16:37:00 | Fay

jj jako líbí se mě to ale je to takový já nevím trochu ohraný sorác

19.06.2007 19:35:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí