Neznámá cesta

Neznámá cesta

Anotace: Aaliyan je...prostě osel...

Nechci už tentokrát,
stírat szly z tváře,
slyšet, že nemáš rád,
jak tvé srdce káže.

pro změnu opak,
slyšet bych chtěla,
tak co k tomu dodat?
Má slova dozněla...

Nejsem zlato na zemi,
já to přece vím,
ale jinak, zdá se mi,
ti tohle říct neumím.

Že jsem poprvé v lásce,
tak strašně ztracená,
proč nejde to tak hladce,
láska je zas zvržená?

Doufat a přát si,
to nikam nevede,
každý je jen zvědavý,
co Aaliyan zase provede.
Autor Aaliyan, 15.06.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč osel :) no to mi hlava nebere :)

15.06.2007 20:13:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí