Bude se mi zdát...

Bude se mi zdát...

Anotace: noční můra??

Jahodová paranoia
se svalovou horečkou
budou se mi v noci zdát.

A ty mě necháš, tam, v cizím městě,
napospas medvědům
s lidskou hlavou
a srdcem netvora.

Ty mě dáš napospas hyenám,
co po večerech se smějí
pod mým oknem, tuší dobrý lov.

A supi se budou slítat
na dříve moje tělo...
A já se ptám: Kde jsi?
A proč tu mám být sama?

Vždyť slibovals´nám věčný ráj,
snad pohádkové Eldorádo
mělo být nám domovem...
Autor prostějanek, 15.06.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak mi to škrčelo v hlavě v Německu, jenže jsem to nezvládla dát dohromady. Líbí

24.06.2007 20:45:00 | lidus

Povedená:)

16.06.2007 10:35:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí