Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Jsi sluncem potemnělé oblohy,
jsi oceánem bez vody,
jsi sladší než lesní jahody.

Jsi propastí bez pasti,
jsi chrastítkem co nechrastí,
jsi milováním bez slastí.

Jsi pouští bez konce,
jsi oblohou bez slunce,
jsi křížkem ve špatné kolonce.

Jen to nechápej špatně,
vždyť ty jsi vlastně
můj roztomilej blázínek,
můj milovanej andílek...

...bez svatozáře...
Autor simiii, 15.06.2007
Přečteno 854x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí