..z jiné planety, z neznámé země..,?

..z jiné planety, z neznámé země..,?

Anotace: ..zase se vracím (myšlenkami) k tobě...

Možná se mi to jen zdá,
možná jsem opravdu jiná.
Z jiné planety, z neznámé země
něco zvláštního, drží se ve mě.

Stále stejné myšlenky, hlavou se mi honí,
když procházím loukou, kde všude květy voní.
Třeba něco klame, nebo je to zdání,
že čas ubíhá jak voda a ty nejsi k mání.

Jak pták, když se vznáší, volně si létá
vítr mi do vlasů kvítky z břízy vplétá.
Náhle hned ucítím tu kránou vůni Tebe
zas mravenčení po těle, pocit ze sedmého nebe.
Autor Jean89, 16.06.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné!

16.06.2007 16:40:00 | Bíša

Krááása....to by se mi taky líbilo :)))

16.06.2007 16:13:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí