Prohra

Prohra

Anotace: Možná

Teď možná zničila jsem svoje štěstí,
když hodila jsem do schránky dopis pro tebe.
Když stála jsem já na rozcestí,
myslela jsem jen na sebe.
Já bála se,další prohry,
dalších slz a vrásek!
Takové byli totiž dohry,
všech mých velkých lásek.
Já chtěla býti,jednou,
aspoň jedinkrát vítězem,
však teď po tvářích mi slzy tečou,
pláču jako bych byla malým dítětem.
Autor Aluna, 16.06.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí