Ty jsi

Ty jsi

Anotace: ....

Lásko,ty jsi sladkost v mé čokoládě,
ty jsi šuměnka v mé limonádě,
ty jsi medvídek v mých figurkách,
ty jsi kyselost v mých okurkách,
ty jsi tic v mém tacu,
ty jsi můj koník na kterého vsázím,
ty jsi míček se kterým si házím,
ty jsi můj vizír se kterým peru,
ty jsi můj Mont Blanc na který se deru,
ty jsi můj polštářek se kterým je mi blaze,
ty jsi bo v mé tschi kávě,
ty jsi ruka v rukávě,
ty jsi mokrý a přece suchý,
ty jsi dopis co napíšu ti,
ty jsi můj jazýček kočičí,
pro mlsná ústa holčičí,
já veřejně ti píši dnes,
tvé krásné namlsané S.
Autor Aluna, 16.06.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krasna, Good luck!

Dekuju za koment, jaro je fajn, jen letos bylo podivne kratke. A jsem moc rada, ze si myslis, ze pisu hezky. :)

17.06.2007 19:26:00 | Gabika

Krasne , moc krasne vyznani, preji Ti mnoho stesti!

17.06.2007 13:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí