Ranní překvapení

Ranní překvapení

Anotace: ...........citová výleva......

Otvírám oči
a jen co tě spatřím,
zaměřím cosi,
čemu neuvěřím.

Ty snídani jsi mi připravil,
do postele ji postavil.
Krásné kvítí k tomu jsi natrhal,
a ani jednou nezalhal,
že miluješ mě moc,
já pamatuju na tu noc!
Dokázal si mi tvá slova,
já těším se znova.

Teď jsi tu přede mnou,
s tou snídaní nádhernou,
s voňavýma květinama,
s milíma překvapeníma
a s náručí,
co po mně křičí.

Já za vše děkuji,
dyť tebe miluji.
Jen tebe mám ráda,
jen tobě masíruji záda.

Tak jako ty mě děláš šťastnou,
pak jsem pro tebe krásnou,
já dělám tě mým,
klukem milovaným,
kterému moje srdce patří,
a musí ho střežit.

Láska se neměři,
ale ta naše už přerostla míru!
A nic ji úmysly nezmaří!

Je čistá jak vode ze studánky,
je romantická jak letní červánky,
je jenom naše!
Je ze dvou srdcí,
ty jsou teď na vždy spojena!
Je to láska žádoucí,
není ničím oslepena!
Je jak ranní přání,
prostě je naše a já děkuji za ní!
Autor Kirsten, 16.06.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych si dala takovou snídani, dávno tomu, Kirsten. Hezky jsi mi to připomněla.

19.06.2007 22:48:00 | Liv

Překrásná sonáta lásky!

17.06.2007 14:24:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí