pár otazníků a tři tečky

pár otazníků a tři tečky

Anotace: nevím...

Miluji tě...
chtěla bych ta slova šeptat
až mě budeš zase držet v náručí

a chtěla bych si být jistá,že mluvím pravdu

chtěla bych...
...ach,kolik bych toho jen chtěla

jsem taková tvá zamilovaná
pohádka na dobrou noc

bojím se...
všech nástrah a bolestí

bojím se sebe samé

a přesto vím...
/jak mi bylo už tolikráte vyčítáno/
mnohé z věcí dopředu

pro nás teď není čas
snad je to jen slepé poblouznění

i přesto chci být s tebou

ta věčná nejistota...
mi začala lámat křídla

vytáhnul jsi mne z trní
jako kopretinu

nedokážu na tebe přestat myslet

řekněte...je tohle láska??...
Autor ztracená, 16.06.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí