Kdo seje bouři

Kdo seje bouři

Anotace: sklízí povidla

Sbírka: ich gehe jetzt

Kdo seje bouři
sklízí vítr

cos mi z plachet vzal
co život dal
dvoustranný mince
už dnes nesbírám....

Bojím se pout
bojím se vázat

nechci si lhát
nechci ti lhát
ale já nejsem taková
maková
tvarohová

povidlo, co šlo na vandr.
Autor Franti, 16.06.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

17.06.2007 14:34:00 | Bíša

Hezoucke.

16.06.2007 23:07:00 | carodejka

ajaj.. nenechte se sžírat pochybnostmi;o), drahá slečínko, od toho jsem tu já..

16.06.2007 23:03:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí