Má přání...

Má přání...

Anotace: Vypadni, nelez mi už do života!

Má přání...

Co kdo ví o přáních mých ,
nikdo, ani ty,
ses nikdy nezajímal,
o tuto část mé bytosti,
neměla místo v plánech tvých.

Proč prý, tě posílám pryč?
Pokud se s nějakou jinou
dělím o lásku,
tak to raději nechci nic.
A na tuhle svou otázku,
odpověď si najdi sám!

Já jen toužila být milována,
nezůstávat stále sama,
láska nás dvou,
měla zůstat,
pouze mezi náma.
Autor Krtica, 25.04.2005
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí